HEM VOLTAT 342 DIES

martes, marzo 04, 2008

100x100 Aventura!!!!

L'arribada a Vietnam ha sigut per la porta gran!!!!!! com els aventurers de veritat... res de tot lligat, que si et deixo aqui, t'agafo alla i amb un bus ven comode i en poques hores estas alla on vols... nosaltres a lo aventurer 100x100!!!!! Primer de tot ja vem decidir entrar a Vietnam per una frontera on les agencies et deien que no era posible anar-hi, i nosaltres com que no som tossuts ni res, doncs per alla que anem. 18 hores en un bus local ple de caixes!!! per sort teniem dos seients!!! no reservats pero eren casi els dos ultims. Aquest autobus ens va portar desde Luang Prabang a Sam Neua. Sam Neua vem fer nit i de bon mati, tres horetes mes amb un "bus" (el poso entre cometes pq li deien bus pero no se pq!! ja veure la foto!! jejejeje) i llavors ens deixa a la frontera Nameau (Laos) Namxoi (Vietnam). Vem creuar a peu, al mes pur estil aventurer, de giris, nomes nosaltres i una parella d'italians, no gaire simpatics... I despres d'aixo bus de 9 hores a Hanoi!!!! quina aventureta!!! pero la veritat que vem arribar doblegats, pero ara es veu amb altres ulls!!!!!. A Vietnam nomes arribar a Hanoi vem tirar directament cap a Halong Bay. Sense paraules, es un lloc precios. Es dels que s'ha de visitar ja que esta forca massificat i perdera el seu encant en pocs anys. Vem estar 3 dies i dues nits, una dormint al parc natural Cat Ba Island (illa parc natural a la Halong Bay), amb un minitrek de 2 hores i la seguent nit dormint al vaixell, amb les estrelles a dalt..., molta calma per la nit..., i vem petar la xerrada amb molta gent interessant, entre ells un profe america, un parell d'anglesos, dos austrieques i un holandes... molt bona gent. Finalemnt ahir vem arribar de Halong Bay i avui hem passejat per Hanoi i aquesta tarda sortim cap a Hue, per visitar Hoi An, que tothom ho aconsella pq es molt maco. Llavor anirem a la platgeta que ja tenim el mono!!!!
Eiiiii!!!!!! ja m'he comprat xancletes!!!!!, que no en tenia cap!!! El temps aqui esta forca be ja que la travesia Laos-Vietnam, va ser amb un temps horroros, plovia, fred!! mare meva!!! ara sembla que com ja anem cap a l'Ecuador la cosa millora...

apa doncs una abracada per a tots!!!!!!!

6 comentarios:

Anónimo dijo...

hey nens!!!!!!!!!!!!!!!!!
pel que veig us va força be, naltros en 4 dies sortim d'aquí, així que fins aviat!!!!
una abraçada
anna

Anónimo dijo...

ES EL MILLOR REGAL QUE M'HAN FET MAI M'HAGRADAT MOOOOOOOOLT MOLTES GRACIES,EM PENSAVA QUE NO US ENRECORDARIAU. VEIG QUE SABEU EL DIA QUE VIVIU. AH NO CUMPLO 47 CUMPLO 18 AYAYAYAYAYAYA JAJAJAJJAJAJ


BESITOS Y HASTA LA PROXIMA

MAMA DEL JORDI

Anónimo dijo...

como sabeis, ma�ana viajamos a Praga para quitarnos algo el mono y la envidia. Os vemos bien a pesar de los palizones de bus ( y luego criticamos a TUSA y Sagales)las fotos como siempre, en dos palabras in presionante.
Os queremos papis y hermanita

Anónimo dijo...

Hola guapos,
que vistas tan impresionantes, algunas de las imagenes me recuerdan a la peli de piratas del caribe, ;-) no me traereis a al Deep o al blum en la maleta, verdad?? jajajajajaja. Menudo palizote de bus, pero ha merecido la pena (no?). os seguimos a todas partes. Cambio y corto. jajajajaja!!
un besito
Sendi

Anónimo dijo...

Hola Guapos!!!
Fotos geniales!Queda un poco friki pero las islas de las fotos se parecen a las que salen en el goku!
Raquel, te has quitado años de encima!! De verdad que te está sentando genial el viaje.
Besitos a los dos y hasta pronto!!(es que sigo jugando a la primi para ver si me reengancho)

Anónimo dijo...

que paixa jordi y raquel.

quiero que vengais ya estoy impaciente...


nos vemos

paz tios