HEM VOLTAT 342 DIES

miércoles, febrero 20, 2008

Thailandia i aventura!!!

Primer de tot gracies pels comentaris i perdo pels retras pero ens va se impossible abans de marxar de treking trobar un cyber amb conexio.
On ho vem deixar.... a si vol cap a Bangkok... Despres de que casi perdem l'avio, bueno casi, vem arribar dues hores i algo abans, pero ens pensavem que no arribavem... perque miraculosament quan estavem en una carretera buscant algu que ens portes al aeroport internacional, va pasar el miraculos bus 35, (grabat a foc als nostres caps) que ens va deixar a l'aeroport!!! va ser com un angel vingut del cel, ja que el primer bus que vem agafar resulta que et deixava a l'aeroport, pero al de vols domestics, pero bueno finalment es va resoldre... El vol sense incidents i en arribar a Bangkok, com sempre, sortim escopetejats de les grans ciutats, vem anar a Chang Mai, per fer varies activitats, entre elles el treking de 3 dies que ens ha portat per varies cascades molt maques, amb baixada de troncs pel riu, muntada d'elefant i molta diversio amb un guia catxondo!!! el Dat!!! (quin nom eeee!!! jejejej doncs l'haurieu de sentir pronunciar el meu nom!!!!!jajajaja Gordi, Chordi... jajajaja em va dir: et puc dir John!!! jajajaj pq li era mes facil!! jajajajajaja) El treking va consistir en pasar dos nits a petits campaments al interior dels bosques del sur de Chiang Mai, molt guapo i encantador, tot es calma i tranquilitat pq a pesar d'haver turistes, al ser epoca no molt alta crec, no hi ha transit i hi ha molts moments en que estavem sols, bueno amb el nostre grup. La gent local encantadora. Moments especials: salt a les cascades, sopars cuinats pel Dat, no vegis com cuina el tiooo!!! per les solteres es un bon partit eee!!!! jajajajajaja, la Raquel dient... que frio que friooo!! quan entrava a l'aigua!!... Bueno i ara anirem direccio Laos, ja us explicarem!!!!!

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola guapos,
anda así que haciendo ejercicio!!
pues esperover fotos de esas cascadas tan estupendas, eh?? que aquí los marujones que os seguimos por todo el mundo quieren ver... Me alegro mucho que os lo esteis pasando tan bien. Seguir informando, cambio y corto. jajajajaja!!!
un besazo
Sendi

Anónimo dijo...

Bueno, Bueno, Bueno por fin tenim noticies vostres ja comencaba a estar una mica preocupada per tans dies sense saber res de vosaltres, be,aqui tot igual a diferencia que estic fins...... de buscar roba per la boaaaaa, ja estarem em contacta


molts petonsssssssss
la mama del jordi i la sogra de la raquel

Anónimo dijo...

hola guapetones
la tia la loca

por fin puedo ver vuestros videos
al principio los veia en la empresa, pero nos cortaron el rollo, ahora los puedo ver en casa a mi lado esta vuestro primo el pequeño (mario) nos hemos partido el pecho con la presentacion para el cumpleaños de pOl. sois unicos y lo estais pasando de pu.... madre. Os mandamos un besazo muy grande. Pasarlo muy bien y que reportaje tanto de fotos como de videos tan guais que haceis.
cuidaros mucho corazones.
la madre de mario y el mismo.
que te marches a la cama que es muy tarde hostiaaaaaaaaaaaaa

besitos encarni

Mónica dijo...

Buenos días ! !
Como cada mañana, como buena niña, me conecto al blog para ver si hay novedades ... y hoy sí! Ya tenía ganas de saber cómo os va por Thailandia. ¡ ¡ Habeis subido en elefante ! ! De eso sí que quiero ver fotos ... con lo que me gustan ! !
Muchos besos
Mónica

Anónimo dijo...

Por fin, nuevamente noticias las esperamos como si fuese un culebrón sudamericano, pero mejor elaborado, con cameos de artistas locales, invitados jajaja, jordi muy logrado en su papel de indurain, pero ten cuidado con el cu... y las rocas. Por cierto os he dicho la envidia que tengo.
Besitos de la mami y de la peque, cuidaros.

Anónimo dijo...

Imaginamos que hacer de porteras para tantos vecinos os estresará un pelo, pero lo cierto es que estamos esperando vuestras noticias y foticos, la mami quiere que le abramos una dirección para comunicarse sin intermediarios. En la proxima os contaremos de la boda toda glamurosa y entranyable con muy buen gusto, nada que ver con la vuestra pero tambien muy bien organizada.

Los Papis salseros